Épületfotózás komoly szakértelmet igényel és professzionális felszerelést, belső térben a kevert fényű világítással a helyszükével kell megküzdeni, kültéren pedig az időjárás adta fényviszonyokkal.

A jó épületfotó segíthet gyorsabban eladni az ingatlant, az Ön szállodája kerül kiválasztásra on-line megrendelés esetén, lista elég hosszú lehet, milyen fontos aminőségi épületfotó.

Épületfotó készítést bizza szakemberre megéri, szolgáltatása , áruja hamarabb kerül értékesítésre jó minőségű fotokkal mint anélkül. Külső épületfotózásra a legjobb időszak a tavasz, nyár eleje amikor az első esőmentes nap van ilyenkor gyönyörű felhők boritják az eget és nagyon szépek a fények mindenütt az épületen.

Természetesen nem lehet mindig várni egy évet a fotózásra, profi grafikusokkal dolgozunk egy megfelelő tavaszi képpel összeillesztik a fotót és máris megvan az ideális 'feeling' érzés a képnek. Belső tér fotózása nem időjárásfüggő, de ott is érdemes figyelni az ablakokon beáradó legszebb fényekre ez általában a reggeli órákban van.

Amatőr képeknél az épületek falai nagyon torzak dőlnek össze vissza, ezt megfelelő technikával korrigáljuk az általunk készített képek, megnyerőek brilliánsak a falak megfelő módon állnak.