Takács Krisztina designer, stylist művészeti vezető, nemzetközileg elismert látványtervező, stylist irányítja a fotozásainkat, az ő szakértelme, tudása a garancia arra, hogy minden egyes kép világszinvonalú. Krisztina alapítója a Facebook legnagyobb, legsikeresebb portréfotós csoportjának a Women Portraits Only-nak. A naponta kiválasztott top lista a csoportból a következő oldalon látható: WPO TOP 100.

Fricz Attila profi fotós fotós, műgyűjtő, a világszerte ismert MFlenses alapítója, fotórégiség szakértő. Attila számos különböző nemzetközi fórumon rendszeresen publikál, bővíti a fotósok 'hardware' ismeretét. Több ezer különféle objektív, filmkamera teszttel a háta mögött a megtisztelő 'Lens Master' becenevet kapta barátaitól, - nála talán senki nem ismeri jobban a technikai lehetőségeket a portré fotózásban. Mindent kipróbál, amivel fényképezni lehet - számtalan különlegesség is akad ezek között, ami egyedi rajzolatot, hagulatot adhat egy képnek. Népszerű adminisztrátora a FB, Flickr, mflenses.com sikeres fotós csoportjainak. MFlenses GalleryWomen Portraits Only, forum.mflenses.com, Flickr 

Céges fotózás, üzleti fotózás portréfotózás , katalógus és reklám fotózás területeken is örömmel állunk kedves Megrendelőink rendelkezésére. Hiteles, megnyerő modelleket biztosítunk a fotózásokhoz.

Kérem tekintse meg referenciáinkat weboldalunkon www.portrefotos.com.